streda 22. júna 2016

Idyla II

Idyla je známa reštaurácia na Miletičovej, ktorá je povestná svojimi veľkými porciami za pomerne málo peňazí. My sme sa o tom už dávnejšie presvedčili a teraz sme sa rozhodli navštíviť jej mladšiu sestru v Mlynskej doline.




Reštauráciu nájdete jednoducho, v budove AEGONU, návštevníkom slúži aj parkovisko patriace k budove, takže parkovanie bez problémov. Usadili sme sa na veľkej terase a hneď dostali lístky. Troška neveriaco sme prechádzali nespočetne veľa strán, pričom na každej sa nachádzalo asi 15 jedál, čo znamená, že výber je skutočne štedrý a  človek premýšľa, či sa to neodrazí na kvalite. Majú bohatú ponuku mäsových jedál(hovädzie, kuracie, bravčové, ryby), cestoviny, dokonca slimáky, jednoducho na aké jedlo si spomeniete, to zaručene v lístku nájdete. Na stole sme si všimli ponuku domácich limonád, tak sme si z nej hneď aj vybrali.










Obsluha bola veľmi rýchla a musíme vyzdvihnúť veľmi sympatického a vtipného pána, na ktorého návštevu pri stole sa budete dokonca vždy tešiť. Domáca limonáda bola tiež super, osviežujúca a plná citrusov. Horko-ťažko sa nám podarilo vybrať si jedlá, keďže v takom množstve sa človek fakt nevie rozhodnúť.


Limofresh, 2.50 Eur



Jedlo nám prišlo na stôl asi za 20 minút. Čo je na Idyle skvelé, tu sa naje aj ten najväčší jedák. Porcie sú tak veľké, že žena s apetítom zje asi tak polovicu a je rada, že je rada. Objednali sme si dve jedlá z kuracieho mäsa : Kuracie prsia BUTTER  (grilované prsia s bylinkovým maslom, prírodná šťava, zeleninová obloha) za 5,90 € + príloha, a Kuracie soté SICILIA (paradajka, smotana, pesto, kukurica, zeleninová obloha) za tú istú cenu. Skúsili sme aj steak a to steak GOMBA(220g sviečkovica, grilované šampiňóny, prírodná šťava, zeleninová obloha) za 13,90 €.


Kuracie prsia BUTTER, 5.90 Eur



Čo sa týka kuracích špecialít, všetci vieme, že tu sa nedá veľa pokaziť, čo sa aj potvrdilo, boli obe výborné ale bohužiaľ, nedali sa zjesť celé. Nie, že by nám nechutilo, ale jednoducho, bolo to príliš veľké. Na odnášane nedojedených tanierov sú asi zvyknutí. 


Kuracie soté SICILIA, 5,90 Eur

Steak bol tiež super, ale opäť obrovská porcia. Nie, že by sme sa sťažovali, hlavne to nemeňte :)


steak GOMBA, 13.90 Eur



Keď už sme mysleli, že nemáme v žalúdku ani kúsoček miesta, priniesli nám palacinky s džemom a šľahačkou úplne zadarmo, čo je akcia platná každú sobotu a nedeľu. Predsa sme ešte našli milimeter miesta aj na palacinky a mali sme dosť. Perfektná bodka za perfektným jedlom.


Palacinky, zadarmo :)



3 osoby sa do sýta najedia za bezmála 40 € , ak by nebol v našom výbere aj steak, tak aj za výrazne menej. Jediné, čo by sme Idyle II vytkli je, že sa nedá platiť kartou. Ale čo viac dodať, pri Idyle nás napadá len jedna veta: Veľa muziky, za málo peňazí. Jedlo je síce chuťovo také, ako v 90% reštaurácií (ale pozor, tých lepších), ale úprimne, tá cena akosi robí to jedlo ešte chutnejšie:) Takže, ak sa chcete dobre a vo veľkom najesť, tak odporúčame všetkými desiatimi. A obsluha je super!


0 komentárov:

Zverejnenie komentára