nedeľa 13. decembra 2015

Bystrická Klubovňa

Jednu decembrovú sobotu sme mali cestu do Banskej Bystrice, a samozrejme, museli sme skúsiť aj nejakú reštauráciu. Bol čas obeda a my sme sa vydali do centra mesta hľadať miesto, kde by sme sa nielen dobre najedli, ale kde by to bolo pre nás aj kapacitne možné (bolo nás 13 a nemali sme veľa času). Vôbec sme nehľadali, pretože už z diaľky nás k sebe volala perfektne situovaná Bystrická Klubovňa patriaca do siete pivární Medusa Group, umiestnená v historickej budove na Námestí Štefana Moyzesa. Keďže Klubovne dobre poznáme z Bratislavy, vedeli sme, že je to skvelá voľba v prípade väčšej skupiny.



Aj keď bol čas obeda, klubovňa bola skoro prázdna, čo nás ale potešilo, kedže sme sa ponáhľali. Hneď sme sa usadili a dostali jedálne lístky. Vybral si naozaj každý, od polievok, až po halušky, či dezerty. Myslím, že o pive v týchto podnikoch sa nemusíme baviť, každý vie, že majú obrovský výber a na chuť si príde naozaj hocikto.

Čo sa týka konkrétneho jedla, priblížim to moje a boli ním Šťavnaté kuracie prsia obalené v slaninke s restovanou zeleninou a zemiakovou kašou s bryndzou za 8,39 Eur. V podstate obyčajné jedlo ale tak výborné! Lepšie sa to snáď vymyslieť ani nedalo. Od food stylingu až po chuť, proste dokonalé. Veď posúďte sami:


Niekoľko z nás si dalo Hamburger Klubovňa za 10,99 Eur ale tento nehodnotili veľmi dobre. Plusom ale je, že sa celá naša skupinka dokázala najesť za hodinu. Čo sa týka cien, tie sú také "bratislavské" :)
Uvidíme, ako nám bude chutiť nabudúce.

Naše hodnotenie:

Prostredie:4/5
Obsluha:3/5
Jedlo:3/5
Ceny:2/5


0 komentárov:

Zverejnenie komentára