pondelok 11. apríla 2016

BeAbout

Asi nie je fér, že sme zrecenzovali už toľko burgrov a vynechali sme ten „vraj“ najlepší a najznámejší v Bratislave. Áno, reč je samozrejme o BeAbout a my sme sa to teda rozhodli napraviť.



V nedeľu večer je prevádzka BeAbout preplnená tak, že sme ledva našli dvojku a to má tento podnik celkom slušnú kapacitu. Od dvojíc, väčších či menších partií, až po celé rodinky s úplne malými deťmi, nájdete tu každé vekové zastúpenie. Očividne všetci to tu majú radi.
BeAbout má asi najväčší výber burgrov v Bratislave, nejaké sandwiche, wrapy a šaláty. Fakt nás lákalo ochutnať aj tie, ale budeme si to musieť nechať nabudúce, lebo sme sem prišli práve kvôli ich burgru. Okrem veľkého výberu sa môže BeAbout pýšiť aj najväčšími porciami v Bratislave. Ukážte nám ženu, ktorá zvládla zjesť celý burger aj s prílohami, lebo my takú nepoznáme. Aj chlapi môžu mať problém, o to neuveriteľnejšie je pre nás, ak niekto zdolá challenge men vs burger, ktorú si v BeAbout môžete dať (5 mužov, 10 burgrov – dokonca väčších ako dostanete normálne a 1 hodina času. Ak to všetko zjete, nemusíte platiť. Ale peniaze vám mŕtvemu budú aj tak zbytočné....). Že sa to ale zdolať dá sa môžete pozrieť napríklad tu. Z lístka sme si objednali čapované pivko – značku sa z neho ale nedozviete a dva burgre - BeAbout Royal Burger a Burger Vajce Slanina.

Predpokladali sme, že si pri preplnenej reštaurácií na jedlo počkáme, preto nás potešili nachos s domácou salsou, ktoré nam priniesli na stôl, aby sme si skrátili čakanie.  Váš hlad vyburcuje na maximum aj veľký televízor kde neustále bežia zábery jedál, ktoré vám môžu pripraviť. Nakoniec sme ale na naše prekvapenie čakali len pár minútiek a na stole nám pristáli dva taniere plné dobrôt.
BeAbout je iný aj tým, že v žemli nájdete len základ a všetku zeleninu(ktorá má tendenciu vypadávať) vám dajú na tanier. Tým pádom je jej viac a ani sa nemusíte trápiť s komplikovaným jedením. Niekomu toto môže vyhovovať a niekomu nie, my sme ten prvý prípad. Okrem toho samozrejme nesmú chýbať hranolky, cibuľové krúžky a výborný Slaw šalát.



BeAbout Royal Burger (8,69 Eur)

Tento obľubený burger sľubuje hovädzie mäso, slaninu, dvojitý cheddar a BBQ omáčku. Mäsko v burgroch je doosť prepečené, ale my sme opäť z tých ktorým to vyhovuje, navyše ma nezameniteľnú chuť a asi tým je BeAbout tak jedinečný.  Žemle tipujeme na polotovar, ale keď už, tak boli fakt dobré a so všetkým chuťovo perfektne hrali.



Burger Vajce Slanina (8,69 Eur)

Hovädzie mäso, cheddar, slanina, volské oko a BBQ omáčka. A to vajce so slaninou je tam tak skvelé! Tento burger je úplny favorit, ale opäť pripomíname, že ak ho zvládnete zjesť a neumriete pri tom, tak klobúk dole. Ešte štastie, že ak ste dvaja, môžete si dať burger aj prerezať a najete sa obaja „tak akurát“ za super cenu.



Okrem toho, že má BeAbout výborné jedlo, je tam fakt príjemná atmosféra (a to tam pobehovali a kričali deti, motali sa obsluhe pod nohami ale tá s úsmevom slalomovala so 4 taniermi v rukách naraz). Musíme pochváliť aj fakt prepracovanú stránku, píšu dokonca vlastný blog, každý utorok(od 13 do 14:00 a od 17 do 18:00 si vychutnáte burger o 1€ lacnejšie) a štvrtok(dostanete ku každému burgeru zdarma 0,3l pivo,  alebo citrónovú sódu) majú akciu, dokonca je na stránke live prenos z podniku, takže viete, aká je práve obsadenosť.  Navyše pri platení dostanete krátky dotazníček ako ste boli spokojný a ak vás vyžrebujú môžete vyhrať 100 Eur voucher.
Verte nám, že sa snažíme hodnotiť podniky úprimne a ak je niečo zlé, vždy napíšeme aj o tom, ale v BeAbout sme fakt nič zlé nenašli. A to sa snažíme všímať si naozaj každú maličkosť. Určite je čo zlepšovať, vždy sa dá vymyslieť ešte niečo navyše, ale to, že je v BeAboute stále plno znamená len to, že sa ich zrejme fakt oplatí navštíviť a presne to vám odporúčame aj my.

Naše hodnotenie:

Prostredie:4/5
Obsluha:4/5
Jedlo:5/5
Ceny:4/5

0 komentárov:

Zverejnenie komentára